Politica de retur

RENUNTAREA LA CUMPARARE SI RETURNAREA PRODUSELOR:

Conform prevederilor OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 , cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate pe platforma magazinului on-line www.motogreen.ro:

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Consumatorul este, conform legislatiei in vigoare, orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email contact@motogreen.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare. Dupa procesarea solicitarii, va vom confirma luarea in evidenta a acestei cereri si va vom furniza detaliile necesare pentru retur (adresa, persoana de contact).

Dupa primirea confirmarii de retur, produsele nu se vor returna mai tarziu de 10 zile lucratoare de la data primirii acestora, indiferent de cand a fost trimisa cererea de retur. Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), ambalaj intact.

Produsul se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Nu se accepta expeditii de retur cu valoare ramburs sau cu plata expeditiei la noi.

Ne rezervam dreptul sa solicitam daune cumparatorului, in conditiile legislatiei in vigoare, atunci cand consideram ca actiunile sale au fost facute cu rea intentie. De asemenea ne rezervam dreptul de refuz al returului in cazul in care cumparatorul abuzeaza de politica privind renuntarea la cumparare.

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

– Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
– Produsele care nu se afla in ambalajul original
– Produsele neinsotite de copia facturii de achizitie
– Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport
– Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati ( 2 sau mai multe )

Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin on-line ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai cumparatorilor persoane fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

Returnarea banilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului prin transfer bancar in contul IBAN furnizat de client. Titularul contului TREBUIE se fie cel pe numele caruia s-a emis factura.